Descoperă cum poți să te eliberezi de atașamente și să creezi o relație armonioasă, echilibrată și liniștită!

Chiar dacă acum neîncrederea, orgoliul și fricile îți conduc relația, nu înseamnă că trebuie să continue așa.

Nu te cunosc personal, dar știu câteva lucruri despre tine.

Ai putea fi într-o relație în care totul merge bine, dar sunt lucruri pe care nu le comunici partenerului / partenerei din teama de a nu răscoli trecutul…

Ai putea fi într-o relație în care obișnuiți să vă condiționați unul pe celălalt și să susțineți necontenit cine are sau nu dreptate, dar o faceți din frica de a nu vă pierde unul pe altul…

Ai putea fi într-o relație în care te-ai săturat să tot aștepți ca partenerul să facă ceva pentru că tu consideri că ai făcut destule, dar preferi să păstrezi tăcerea și să te retragi resemnat(ă) din frica de a nu fi judecat(ă) sau chiar mai mult, respins(ă) și ignorat(ă).

În oricare din categorii te-ai afla, relația cu tine și cu partenerul / partenera are doar de suferit.

Chiar dacă te afli la începutul unei relații sau sunteți deja de ani buni în relație, dacă aceasta este una în care frica de a vă exprima sentimentele, emoțiile este mai mereu prezentă, atunci relația nu are cum să fie una constructivă și împlinitoare.

Cum ar fi dacă ai ști ce poți să faci în relație fără să mai trebuiască să te confrunți cu:

Toate cele enumerate și multe altele sunt acele programări comportamentale preluate inconștient din modul în care societatea a îngrădit și condiționat iubirea.

Însă, cum ar fi dacă ai învăța:

De ce relațiile se degradează iar partenerii se îndepărtează și renunță?

Nu ne-a învățat nimeni cum să ne acceptăm, cum să ne iubim pe noi și nici cum să vorbim deschis, cu încredere despre emoțiile noastre. Nu am fost învățați să oferim iubire fără a aștepta nimic la schimb.

Încă din copilărie am fost învățați cum să privim în exteriorul nostru, cum să ne atașăm de lucruri, obiecte, persoane care ne satisfac anumite nevoi și să devenim dependenți de aceștia. Am înțeles că doar așa putem viețui, însă nu trăi. Dependența nu te învață să trăiești, dependența te menține doar la limita supraviețuirii.

Și mai bine de 95% dintre relații au la bază atașamentul față de ceea ce partenerul/partenera oferă, motiv pentru care există atât de multe neînțelegeri, conflicte, despărțiri.

De aceea am creat
*numele produsului*

Pentru că noi nu știm și nu am fost învățați cum să avem încredere în noi, cum să ne iubim pe noi, cum să fim bine cu noi, am căutat mereu aceste nevoi la partener(ă). Și pentru că și partenerul / partenera la rândul său vine cu aceleași nevoi către noi, intrăm în relații cu așteptări care să susțină acele lipsuri.

Am creat acest produs, pentru a oferi acel suport informațional și practic, necesar tuturor celor care își doresc să iasă din această buclă a atașamentelor, a dezamăgirii, a suferinței și să descopere iubirea de sine.
Doar atunci când înveți să te iubești pe tine cu adevărat, poți oferi și iubi și pe cel de lângă tine pentru ceea ce este și nu pentru modul în care te face să te simți.

Imaginează-ți că ești iubit(ă) în modul în care tu iubești!

Nu iubi pentru că ai unul sau mai multe motive…iubește pur și simplu și lasă iubirea din tine să fie pentru simplul fapt că nu ai nici un motiv.

De ce să te atașezi de ceva ce oricum nu îți aparține. Nimic în această viață nu ne aparține. Iar iubirea se manifestă doar liberă.

Transformă-ți relația, eliberează-te de atașamente și frici cu *numele produsului

*Numele programului...

…te ajută să afli DE CE atașamentele sunt sursa tuturor neînțelegerilor, conflictelor și despărțirilor și cum poți să-ți gestionezi emoțiile și gândurile nepotrivite chiar dacă ai mai încercat nenumărate variante până acum.

*Numele programului...

…este un program online ușor de urmat, destinat atât celor ce se află într-o relație de scurtă durată, cât și celor se află într-o relație de ani buni.

Însă, *Numele programului...

…este mai ales destinat persoanei din cuplu, pentru acea persoană care vrea să învețe să se bucure de relație, să se simtă iubit(ă) și să ofere iubire necondiționată.

10 beneficii pe care acest program le va aduce în viața ta:

  1. Vei învăța cum să îți oferi tu ție atenție, validare, apreciere, acceptare, afecțiune, conectare, adică nevoia de iubire.
  2. Nu îți vei mai privi partenerul/partenera ca fiind responsabil(ă) pentru nefericirea ta.
  3. Vei începe să te simți înțeles/înțeleasă de către partener(ă).
  4. Vei înțelege că nu ai de ce să demonstrezi cine ești, ce poți sau câtă dreptate ai, deoarece vei afla că acestea nu aduc nici un beneficiu personal și nici relației.
  5. Nu te vei mai simți inferior/inferioară și vei afla că nu ai de ce să te sacrifici pe mai departe.
  6. Te vei deschide față de tine și de partener(ă), vei înțelege ce înseamnă să iubești liber și vei învăța să dai totul în relație.
  7. Vei învăța să gestionezi conflictul cu partenerul/partenera, ceea ce înseamnă că nu vor mai exista certuri.
  8. Vei învăța să renunți la manipulare și control asupra partenerului  / partenerei, pentru că nu vei mai avea frica că vei pierde persoana iubită.
  9. Vei înțelege cauza tuturor fricilor ce te-au condus în viața adultă și în relații, ceea ce înseamnă că vei conștientiza când se formează fricile și cum să le eviți.
  10. Vei învăța cum să oferi și să te bucuri de tot ceea ce ai fără a mai avea așteptări de la partener.

1. Ce vei primi în cadrul programului?

2. Cum vei primi și urmări programul?

De ce am creat acest program?

POVESTEA MEA

În urmă cu ceva ani buni eram dependent de tot și demonstram pe atunci tuturor cât sunt eu de brav și de demn de apreciere și laude.

Relația, partenera, copilul, jobul, toate mi-au aparținut până în momentul în care nu am mai putut să mă țin în această minciună, amăgire și frică la propriu de a privi în ochi realitatea. Și înainte să o privesc eu, m-a întâmpinat ea cu un divorț pe măsură, cu o depresie ce s-a întins pe câteva luni și regretul că am eșuat pe toate planurile. Și toate acestea s-au întâmplat pentru că mă pierdusem pe mine în schimbul satisfacerii cu orice preț a nevoilor de iubire. Trebuia să demonstrez…

Doar că mă căutam pe mine, neștiind că de fapt, eu sunt aici cu mine mereu.

Ce am învățat? Să renunț la tot ce nu îmi este folositor și benefic (frici, orgoliu, control, manipulare, suferință, vinovăție, aspră judecare, așteptări) și să mă accept și iubesc pe mine.

Ce vei dobândi în urma programului?

Descoperă conținutul programului:

1 Cauza și apariția atașamentelor: vei afla cum de-a lungul timpului societatea ne-a programat să depindem de ceilalți atunci când facem referire la iubire și cum părinții noștri din cauza acestor programări sociale, ne-au educat programându-ne comportamentul.

2 Tipuri de atașament: vei descoperi principalele tipuri de atașamente în care am fost programați să relaționăm în viața de cuplu

3 Dorința de a schimba partenerul: am fost învățați să renunțăm ușor și să așteptăm ca lucrurile să se întâmple de la sine fără a face prea multe și mai ales, fără a da totul în relație. În această lecție vei descoperi ce presupune și cum să renunți la manipulare, la seducție, șantaj emoțional și sexual

4 Așteptările: vei învăța ce sunt de fapt așteptările și cum poți să le elimini din viața ta punând în practică un exercițiu care îți va schimba percepția asupra acestora

5 Constructiv, nicidecum distructiv: vei învăța cum să îți construiești relația pe care tu ți-o dorești fără atașamente, așteptări și condiționări, prin punerea în practică a anumitor exerciții

6 Renunțarea la a avea dreptate: vei afla cine „ține cu dinții” de această dreptate, de unde vine, cum a ajuns să te identifici cu ea, de ce îți conduce viața și cum poți să te eliberezi de tot ce nu îți aparține: ego, frici, suferință și să stai în inima ta, să te bucuri de tine și de momentul prezent

Ce zic clienții

Testimoniale

Momentele acelea în care totul curge natural și firesc, se intampla cumva de la sine, dragostea se manifesta singura iar celălalt este extensia ta, parte din tine..
Gabriela Minculescu
Salutare tuturor! Eu am făcut programul în prima tură și de atunci îl tot recomand. Eu sunt sangvinica spre colerica așa, ca personalitate. Ce a făcut programul asta, combinat cu Geniu? Mi-a domolit sângele fierbinte. Acum înțeleg și accept. Și, Doamne, ce mă minunez: cum naiba mă lăsăm înainte înfuriată din te miri ce? Dacă vrei să trăiești mai intens, programul e pentru tine. Dacă vrei să trăiești mai puțin intens, programul e pentru tine. E ca afinele: bun pentru stomac în orice situație:) Bafta nou venitilor, răbdare, perseverență și deschidere! Și va veți minuna de rezultate!
Cătălina Chendea
Sunt extraordinare, Florin! Am făcut toate exercițiile cu o mica întârziere. Ajută foarte mult, și am descoperit multe chestii despre mine. Îmi plac tare mult provocările din acest program
Moraru Nina-Elena
Programul ăsta m-a făcut să ajung acasă. Este magic! Nici nu mă gândeam că îmi poate schimba viața și căsnicia ce se afla în pragul divorțului. Mi-a adus relația înapoi, comunicarea, pe mine. Mulțumesc Florin Alexandru pentru tot ceea ce faci!”
Florentina
Este un program despre relația ta cu tine înainte de a fi despre relația cu partenerul. Iar când înțelegi acest lucru și înveți cum să faci asta, nu vei mai încerca să ai o relație fericită, pentru că deja te vei afla într-o relație împlinită. Mulțumesc din suflet pentru acest program!
Raluca
Mulțumesc Florin Alexandru pentru acest curs minunat și util! Cu detasare, relaxare și bucurie ieșim din zona de confort și avem libertatea sa ne manifestăm natural, fără efort pentru împlinire!
Ioana Radulescu

Garanție

Testează programul gratuit timp de 15 zile!

Chiar dacă suntem convinși 100% că vei fi încântat(ă) de acest program, îți oferim ocazia să ceri banii înapoi, în cazul în care ai aplicat informațiile, activitățile și exercițiile și nu ești mulțumit(ă) de program.

Îți vom returna banii integral în primele 15 zile de la înscriere, fără întrebări suplimentare!

Achiziționează programul acum!
Ai zero riscuri!

Mulțumesc că ai acordat timpul necesar să citești această pagină și aștept cu bucurie să aud vești de la tine.

P.S. În cazul în care te numeri printre persoanele care dau skip până la sfârșitul paginii, aceasta este oferta pentru tine:

Îmi doresc să beneficiezi de programul *nume în care am vorbit despre cum să te eliberezi de orice tip de atașament ce nu dă voie relației să se împlinească.

Informațiile, exercițiile prezente nu sunt din cărți, ci sunt învățate din experiența mea și studiul aprofundat din ultimii 5 ani asupra acestei teme. 

Produsul îl vei primi imediat după confirmarea plății atât sub formă video, cât și scrisă, în cazul în care preferi să citești în tihnă informația.

P.P.S. Nu este doar un program despre cum să rezolvi neînțelegerile, conflictele din cadrul relației, ci vei învăța și vei descoperi cum ai ajuns într-o astfel de relație și de ce ai atras partenerul prezent.

P.P.P.S. Sunt încrezător că informațiile cuprinse în acest program sunt valoroase și că vor avea un impact mai mult decât benefic asupra ta și a relației de cuplu.

Dar dacă produsul nu este potrivit pentru tine, ai o garanție de 15 zile, trebuie doar să scrii la om@florinalexandru.ro și vei primi banii înapoi.