Cum să nu mai fii îngrijorat de viitorul copilului tău

---> Atelier Gratuit <---

Atelier de Florin Alexandru

Analist comportamental

Vino la acest atelier gratuit și află cum poți să elimini îngrijorările ce nu-ți dau pace învățând cum să ai încredere în intuiția ta de părinte.

Cele 3 secrete care te vor ajuta să ai încredere în tine și în rolul tău de părinte:

I.
Află care este cauza îngrijorării pentru viitorul copilului tău!

Neîncrederea în tine ca om și ca părinte te împinge adeseori să crezi că greșești în educarea propriului copil. Și este și normal având în vedere multitudinea de sfaturi ce le primești constant de la cei din jur și mai ales de la membrii familiei.

Vino la acest webinar și descoperă cum să ai încredere în instinctul tău parental.

II.
O metodă simplă și foarte ușor de pus în practică pentru a asigura viitorul copilului tău

Când vine vorba de propriul copil vrem mereu să ne asigurăm că alegem cele mai bune metode de creștere și educație.

Nu vrem să urmăm același model ca cel primit de noi de la părinții noștri. Știm că putem educa diferit și vrem să o facem. Dar nu știm cum anume.

Hai în webinarul de miercuri, 14.10.2020, și vei afla cum poți pune în practică o metodă simplă dar cu efect pe termen lung.

III.
Cum să observi schimbările pozitive în comportamentul copilului tău

Încerci să aplici cele mai bune metode, să fii prezent(ă) în viața copilului tău, să îi fii aproape și să îl ajuți ori de câte ori are nevoie.

Dar oare cum poți afla că tot ceea ce aplici sunt totuși acele metode de care copilul tău chiar are nevoie? Cum poți să îți dai seama că faci o treabă bună și că nu vei avea regrete mai târziu?

Vei afla totul în webinarul de miercuri, 14.10.2020, de la ora 19:30.

Atelier de Florin Alexandru

Florin Alexandru este analist comportamental și autor de bestseller, specializat în inteligență emoțională, analiza credibilității, recunoașterea expresiilor faciale (Facial Action Coding System), singurul român acreditat de Paul Ekman International.

„Am ales să mă dedic studiului inteligenței emoționale pentru că această calitate magică reprezintă de ce-ul fiecăruia dintre noi. Mai exact, dacă știm să ne construim acest de ce, vom putea să experimentăm imensul potențial uman ce se află în fiecare dintre noi.”

ÎNSCRIE-TE ACUM, E GRATUIT!

Nu rata atelierul gratuit!