Off...
emoțiile
astea!

Învață să transformi emoțiile în cel mai puternic instrument pentru o viață împlinită.

Ai 83% reducere la atelierul
„Off...emoțiile astea”!

Studii

Descoperă studiile ce demonstrează necesitatea Inteligenței Emoționale.

Conform studiilor TalentSmart:

Într-un articol din anul 1998 al Harvard Business Review, s-a relatat în urma nenumăratelor statistici că IE este cea mai importantă calitate a tuturor timpurilor, reușind cu succes să dezvolte:

  • echipe inteligente emoțional
  • organizații inteligente din punct de vedere emoțional
  • cu lideri care conduc cu succes performanța organizației
  • competențele personale și sociale

Conform studiilor de caz, inteligența emoțională:

  • Construiește o puternică forță de productivitate
  • Îmbunătățește eficiența operațională
  • Îmbunătățește și dezvoltă congruența echipei

Pentru mai multe detalii despre acest studiu, apasă aici.

Conform studiilor Harvard Business School:

În urma unui sondaj realizat de către studenții MBA ai Școlii Harvard de Afaceri în ceea ce privește stabilirea și setarea unui obiectiv în viață, s-a demonstrat că:

  • 84% din elevii ce nu aveau un obiectiv – după 10 ani aveau ½ venit financiar
  • 13% din elevii ce aveau un obiectiv, dar nu un plan – după 10 ani aveau un venit dublu financiar
  • doar 3% din elevii ce aveau atât un obiectiv cât și un plan – după 10 ani aveau de zece ori mai mare venitul financiar

Concluzie: șansele de a avea succes depinde de simplul act de a-ți seta un scop, de a-l scrie, de a crede în el și a lucra necontenit la îndeplinirea lui.

Pentru mai multe detalii despre acest studiu, apasă aici.

TalentSmart a testat inteligența emoțională alături de alte 33 de competențe importante la locul de muncă și a descoperit că inteligența emoțională este cel mai puternic factor de predicție a performanței, reprezentând 58% din succes în toate ariile profesionale.

90% din cei mai performanți oameni la locul de muncă, au un nivel ridicat de IE.

Persoanele cu un grad ridicat de inteligență emoțională câștigă mai mulți bani – în medie cu 29.000 USD mai mult pe an decât persoanele cu un grad scăzut de inteligență emoțională. Legătura dintre inteligența emoțională și câștiguri este atât de directă încât fiecare creștere punctuală a inteligenței emoționale adaugă 1.300 USD la un salariu anual. Aceste descoperiri sunt valabile pentru oamenii din toate industriile, la toate nivelurile, din fiecare regiune a lumii.

Pentru mai multe detalii despre acest studiu, apasă aici.

Atelierul „Off… emoțiile astea” este singurul atelier care te ajută să înțelegi cum funcționează emoțiile tale printr-un sistem simplu de 7 pași.

Vezi tu, există 7 mituri despre emoții. Fiecare dintre ele ne împiedică să ne atingem potențialul maxim. Și uite așa emoțiile devin sursa tuturor problemelor noastre…

În cadrul atelierului vei înțelege cum funcționează aceste mituri. Vei înțelege cauzele. Vei înțelege cum se manifestă. Și cel mai important, vei afla cum să scapi de ele și de ce e important să o faci.

Nu depinzi de o oră anume pentru a participa la acest atelier pentru că îl vei primi înregistrat și îl poți urmări așa cum îți dorești tu. Iar dacă ai întrebări, te rog să le adresezi pe WhatsApp la acest număr: 0756872223 și este ca și când ai fi prezent(ă) la Atelier.

Dacă simți că e prea multă informație, poți pune pauză când dorești, iar dacă crezi că nu ai înțeles ceva, poți derula înapoi pentru a aprofunda.

Florin Alexandru

Primul român acreditat de Paul Ekman, cel mai renumit cercetător în domeniul emoțiilor din lume!

Sunt analist comportamental și autor de bestseller, specializat în inteligență emoțională, analiza credibilății, recunoașterea expresiilor faciale (Facial Action Coding System), singurul român acreditat de Paul Ekman International.

Paul Ekman este celebrul psiholog american ce a oferit consultanță în serialul Lie to Me și filmul Inside Out. El este un pionier al secolului XXI în studiul emoțiilor, demarând numeroase studii în triburile din Papua Noua Guinee și având numeroase implicări  în ceea ce privește gestionarea globală a situațiilor de criză. (11 Septembrie este cel mai elocvent exemplu). 

Sunt co-autor, împreună cu prof. dr. Florian Colceag, la cartea „Copilul tău este un geniu”, o carte ce a schimbat viețile a 70.000 de familii din România. Am publicat patru cărți, patru instrumente educaționale de tip board game, un program de dezvoltare a inteligenței emoționale și nu în ultimul rând, sunt fondatorul comunității Tikaboo care a strâns laolaltă 150.000 de părinți din România.

Sunt pasionat de comportamentul uman și studierea emoțiilor ce generează acest comportament, astfel că am creat o metodă proprie pentru dezvoltarea inteligenței emoționale și schimbarea scenariului de viață, format în copilărie,  cu rezultate imediate în viețile oamenilor.

Am ales să mă dedic studiului inteligenței emoționale pentru că această calitate magică reprezintă de ce-ul fiecăruia dintre noi. Mai exact, dacă știm să ne construim acest de ce, vom putea să experimentăm imensul potențial uman ce se află în fiecare dintre noi.

Eu exact asta am făcut și, drept urmare, m-am trezit la un moment dat că alerg un ultramaraton de 180 km prin munți, plecând de la cei 6 kilometri alergați zilnic cu regularitate. Odată ce ne dezvoltăm această calitate începe viața să se releve în cel mai superb mod cu putință, ne reinventăm, trăim, ne bucurăm și celebrăm viața în toate formele ei. Bucuria existenței se manifestă atunci când învățăm să trăim.

Inteligența emoțională exact asta face, ne învață și ne dă voie să trăim și să descoperim armonia ce e deja în noi, ascunsă după atâtea emoții învățate și impuse de societate. Și tu îți poți atinge potențialul uriaș, eu doar îți arăt cum să o faci.

Purtăm măști de frica exprimării emoțiilor. Dar uite de ce nu ne dăm voie să fim vulnerabili….

Pentru ca vulnerabilitatea în trecut presupunea nesiguranță și asta ne-a făcut să credem că ne era pusă viața în pericol și timp de sute de mii de ani am fost obligați să purtăm măști.

Dar acum nu mai e nevoie și ai observat că de câte ori ești tu exact așa cum ești, simți o ușurare.

Exact asta se va întâmpla dacă îți înțelegi comportamentul. Atelierul te va ajuta să ți-l înțelegi pe îndelete!

Testimoniale

Ce vei afla din înregistrarea atelierului de 2,5 ore?

Înveți cum să nu repeți aceleași greșeli

Există o matematică ascunsă a modului în care se manifestă comportamentul nostru, este necesar să înțelegem ce anume ne determină să ajungem din nou și din nou în aceleași situații de viață ca într-un cerc vicios minuțios construit de mintea noastră subconștientă.

Îți dezvolți inteligența emoțională

Să construim un instrument de lucru din propriile noastre emoții. Dacă până acum emoțiile noastre reprezentau o „problemă”, de acum este cazul să fie instrumentul de care avem nevoie pentru a ne împlini.

Descoperi cum se formează comportamentul

Comportamentul nostru este construit din mici gesturi ce se tot repeta la nesfârșit construind tipare comportamentale, iar în spatele acestora sunt emoțiile.Înțelegerea emoțiilor presupune înțelegerea determinanților ascunși ale propriului nostru comportament.

Îți construiești viața pe care ți-o dorești

Odată ce înțelegem cum se generează comportamentul vom putea interveni exact la cauza, adică acolo de unde începe totul și astfel să ne generăm exact comportamentul dorit

Am fost învățați să îi responsabilizăm și în același timp învinovățim pe ceilalți de ceea ce se întâmplă în viața noastră și mai ales de nefericirea noastră. Însă, noi suntem singurii responsabili de propria fericire, echilibru și stare de bine.

Iar pentru a învăța cum să fim conștienți de noi, de viața noastră, de rostul acțiunilor noastre, este necesar să ne cunoaștem pe noi și să devenim astfel, propria sursă de inspirație, fericire și împlinire.

Știi, viața ta este despre tine, despre câtă valoare și încredere îți oferi tu ție, despre cât de mult contezi tu pentru tine cu adevărat. Și în fiecare secundă ai șansa să te redescoperi așa cum ești și nu în felul în care ți s-a spus că ești.

Ai curajul de a fi tu!

Descoperă-te! Dezvoltă-te! Construiește-te și fii cea mai bună variantă a ta!