Exprimă-ți
geniul din tine

 

 

 

Pas cu pas de la 

imaturitate emoțională 

la maturitate emoțională.

 

Trecem de frici, de convingeri, de condiționări și ne îndreptăm spre cauză într-o singură sesiune.

Putem simplifica ultimele 6 luni la doar o sesiune în care să vedem adevărata cauză dincolo de sistemul tău de apărare ce nu îți dă voie să vezi.

Investiție: 600 lei

Trecem prin cele 7 abilități necesare în a ne dezvolta inteligența emoțională.

Și nu este un moft, ci o necesitate ce se întinde pe 7 săptămâni în care procesul de dezvoltare a IE îl vom accelera și supraveghea îndeaproape.

Investiție: 129 lei

Procesul de 7 luni în care te vei maturiza emoțional și vei scoate potențialul acela imens din tine ce știi la fel de bine ca mine că este în tine și de abia așteaptă să iasă, să se exprime, să urle că există și că poate.

Investiție: 2990 lei

Despre viață

Totul este exact așa cum trebuie să fie!

Eu - Proiectul

Cred cu tărie că totul în Univers este exact așa cum trebuie să fie și nimic din ceea ce se întâmplă nu este întâmplător.

E ca și când am spune că nu există legea cauză și efect.

Deseori sunt uimit de modul în care se manifestă această lege în Univers și atunci când reușești să fi îndeajuns de conștient de efectele cauzelor în general să înțelegi magia.

Cred că modul în care se echilibrează întregul Univers este pură magie, ultima lecție de învățat în împlinirea noastră și în atingerea absolutului dacă vrei.

Călătoria

Sunt cel mai bun profesor pentru mine însumi și asta nu este doar vorbărie goală, ci este modul în care trăiesc, mă manifest și interacționez cu mine însumi.

Tot ceea ce fac este experimentare și nu greșesc atunci când experimentez, ci învăț de la cel mai bun profesor posibil, de la mine însumi. Sunt convins că aceasta este poziționarea corectă în procesul de învățare.

Apoi, următorul profesor este fiul meu și copii în general de la care învăț zi de zi și sunt atât de atent încât ei nu înțeleg de ce stau uneori gură cască la joaca lor.

Cum livrez inteligență emoțională

Am desfăcut comportamentul uman pe bucățele și livrez raportându-mă la toate capcanele pe care le are acesta

…condiționări, convingeri, frici, blocaje mentale și emoționale.

Toate construind un sistem de apărare ce îl desfac piesă cu piesă până rămâne doar Omul, 

cel ce este infinit și nimic în același timp.

Observare

Reușim să observăm comportamentul nostru fără să conștientizăm că al nostru nu știm să îl vedem. De învățat.

Percepție

Să le observăm dansul acestor emoții în spatele gândurilor necesită practică și perseverență

Joaca cu emoția

Câtă magie putem obține dansând cu aceste emoții și jucându-ne cu ele de câte ori avem nevoie. Un rezervor infinit de creativitate.

Cele 7 abilități necesare dezvoltării
inteligenței emoționale

Consumare

Abilitatea magică ce ne oferă viața cadou. Învățăm să eliminăm rănile emoționale, emoțile „negative”, stările nepotrivite și tiparele emoționale nedorite.

Înțelegere

Să înțelegem cum curg și cum se întrepătrund este artă pentru că emoțiile se manifestă subtil mai tot timpul. Magia acestei abilități - prezentul.

empatie

Să știm cât și cum să ne punem în papucii altor persoane este un exercițiu de zi cu zi și necesită observare și o poziționare corectă.

Gestionare

Emoții așezate, ținute, observate și „în control” presupune prevenție și o igienă emoțională pe măsură cu meditație, respirație conștientă și bucuria prezentului.

Povești dragi

Comportamentul uman dintr-o perspectivă rațională, emoțională și spirituală.

Instrumente unice create de mine

Cărți livrate
1 +
Jocuri livrate
1
comunitatea tikaboo
1 +
Suport
1 %

Ultimele articole

Livrez zilnic inteligența emoțională într-o formă sau alta, asigură-te că vei avea și tu parte de magia acestei calități