Florin Alexandru

Singurele probleme pe care le avem sunt cele emoționale.

Nu ai vrea să ți le rezolvi?
Și să trăiești o viață împlinită?

Sunt Florin Alexandru și mă bucur să îți spun că propriul nostru comportament este înțeles în cele mai mici detalii și acum, mai mult ca oricând, putem să construim o operă de artă din acesta.

Îți desfac comportamentul pe bucățele pentru a înțelege în detaliu de ce se manifestă așa și care sunt determinanții ascunși din spatele modului în care se manifestă.

Emoțiile noastre sunt problema și cheia totodata spre a ne împlini.

Emoțiile sunt „de ce-ul” nostru, iar tot ceea ce facem în această viață se datorează acestor emoții pe care le poți ignora sau le poți înțelege dezvoltându-ți inteligența emoțională.

" Totul este exact așa cum trebuie să fie"
Noi suntem cei ce ne construim viața și suntem singurii răspunzători!

Dacă ai știi cum să îți construiești o viață de vis, ai face asta?

Sunt aici să îți arăt cum să o faci

Instrumente spre împlinire

Geniu

Cursul de inteligență emoțională este pentru absolut oricine își dorește să își înțeleagă viața și să și-o transforme exact așa cum vrea.

Dacă ne vom dezvolta această calitate, cu siguranță ne vom atinge potențialul, un potențial ce știm că se află în noi.

Mi-am dorit ca aceat curs să ajungă la cât mai multe persoane și din acest punct de vedere cu toate că valoarea lui este mult mai mare, am decis să îl livrăm la un preț mult mai mic.

Magic

Majoritatea dintre noi nu înțelegem comportamentul, nu înțelegem cum se construiește acesta și spun asta pentru că foarte puțini terapeuți îl înțeleg și foarte puțini știu să ne arate calea.

Asta pentru că propriul nostru comportament nu poate fi înțeles de științele studiate într-o formă academica, ci poate fi înțeles dacă schimbăm modul în care îl privim din perspectivă rațională.

El poat fi înțeles dacă ai studiat inteligența emoțională, analiza tranzacțională, limbajul nonverbal, yoga practică, nlp, tehnici de reiki, tehnici de respirație, șamd.

Majoritatea sunt „științe” noi ce nu sunt formate încă ca științe. 

Comportamentul are aceleași coordonate și ceea ce pare haos, sunt de fapt determinanții ascunși într-un haos indescifrabil aparent al comportamentului tău.

Împlinit

Pas cu pas de la imaturitate emoțională la maturitate emoțională

Cum se va întâmpla?

Geniu

7 abilități timp de 7 săptămâni cu exerciții practice, cu teste prin care să ne asigurăm că ai dobândit o abilitate, printr-un mod ingenios de a construi exerciții de așa natură încât să ne asigurăm că teoria va fi pusă în practică zi de zi.

Observarea emoțiilor – o abilitate ce o vom dezvolta prin exerciții săptămânale și prin creearea de exerciții personalizate în fiuncție de tiparul de gândire.

Percepția emoțiilor – vom învăța emoțiile și le vom înțelege parcursul.

Joaca de-a emoția – vom dezvolta trăiri și vom construi stări de așa natură încât să știm de câîte ori avem nevoie cum să le generăm din nou și din nou.

Înțelegerea emoțiilor – dansul emoțiilor în spatele gândurilor atât la tine cât și la ceilalți.

Gestionarea emoțiilor

Tehnici de prevenție a trăirilor nepotrivite și construirea unei stări de bine

Empatia – o poziționare corectă față de această abilitate.

Consumarea emoțiilor – vom consuma emoțiile ce construiesc rănile emoționale, blocajele și fricile existente.

Magic

Ce se întâmplă mai exact, vom programa o singură sedință telefonică în care vom vorbi despre situația ta. 

Fie că treci printr-un divorț, printr-o situație din care nu ai ieșire, o criză de viață sau o problemă de care te-ai săturat să se tot repete în viața ta, vom găsi cauza și îți voi da soluții la situația ta.

O să intrăm în ceea ce pare haos și vom extrage cauza, ceea ce determină comportamentul din prezent.

Împlinit

Pas cu pas de la imaturitate emoțională la maturitate emoțională

×