Știai Că În Clipa Asta Trăiește În Tine Un Super-Erou? 


Inside Hero este primul joc ce te ajută să scoți eroul la suprafață și să lași victima deoparte


Trei Pași Prin Care Vei Atinge Orice Vis:

 • Îți setezi obiective SMART și lași Inside Hero, distracția, colegii de joacă și intuiția să te ghideze spre îndeplinirea lor.
 • Creezi relații profunde cu ceilalți participanți, aflați lucruri inedite unii despre alții și vă distrați de minune în timp ce vă ajutați unii pe alții. 
 • Orice VIS, indiferent cât de mare sau de „crazy” pare, poate fi atins dacă lași Inside Hero să te ajute să-ți descătușezi CREATIVITATEA și să găsești soluții la care nu te-ai fi gândit niciodată. 

Vrei mai mult de la viața și vrei ACUM, 

NU LA 60 de ani sau când vei ieși la PENSIE? 

 Ai citit cărți de dezvoltare personală, ai mers la cursuri și, poate, în boot-camp-uri, dar cu toate astea viața ta nu arată încă așa cum ți-ai dorit?


ADEVĂRUL DUR este că pentru majoritatea oamenilor dezvoltare personală nu funcționează ca în cărți. E DOAR VORBĂRIE!


DAR LA FEL DE ADEVĂRAT ESTE CĂ ... viața poate fi cu adevărat extraordinară.


Ca în cărți și ca în filme, sau chiar mai mult de atât.


Îți spunem din proprie experiență că atunci când ai resursele necesare, poți face minuni cu viața ta.  Și la fel de adevărat este că ai tot ce îți trebuie!


Ai acces la informație mai mult ca niciodată.


Ai nenumărate moduri prin care poți afla care este pasiunea ta și cum să câștigi bani din asta, acum, nu peste patru ani sau când îndeplinești condițiile.În lumea de azi ai posibilitatea de a deveni oricine îți dorești

și de a face orice, oriunde, oricând vrei. 

Te-ai săturat de visuri amânate, planuri și promisiuni deșarte? Îndârjirea de a face ceva cu viața ta pare să nu te ducă prea departe, și se și termină repede? 


Renunță la ROLUL DE VICTIMĂ!

 • Ai un talent sau o abilitate, indiferent care (știi să faci ceva sau poți să înveți), și vrei să te muți in Filipine sau pe Coasta de Azur?  Acum este posibil. 
 • Îți dorești să construiești o companie care să facă milioane de dolari în fiecare an, să ai colegii mișto și un mediu de lucru modern și relaxant? Acum este posibil!
 • Ai vrea să devii cunoscut în toată lumea și să ai un impact pozitiv și puternic asupra societății? Acum este posibil.
 •  Ai vrea să duci o viață mai relaxată, să te plimbi mai mult, să câștigi mai bine și să ai timp și energie să experimentezi diverse lucruri? Acum este posibil.
 • Vrei să lucrezi toata ziua dintr-o cafenea cochetă și plină de viață, făcând cea ce îți place? Acum este posibil.
 • Iți dorești o relație mișto și un corp ca din reviste. Acum este posibil.
 • Vrei să evoluezi mai repede mental, spiritual sau emoțional. Și asta este posibil. 

Azi toate aceste lucruri, și multe altele, sunt posibile, 

indiferent de situația în care ești acum.Dar cu o singură condiție: să câștigi jocul interior, jocul care are loc clipa de clipă în mintea ta. 


Jocul cu emoțiile tale, jocul cu spiritul tău, jocul cu biochimia ta. 


O minte puternică, creativă și echilibrată îți poate oferi tot ce îi ceri. O minte plină de îndoieli, blocată, dezechilbrată și speriată, nu poate profita de oportunități nici dacă se împiedică de ele. 


Bineînțeles că acea minte are nevoie de un corp sănătos, energic și viguros. Și mai are nevoie de înca ceva: un echilibru emoțional și spiritual.


Așa că întrebarea de 1 milion de dolari este următoarea: cum obții  toate aceste lucruri?

 

Cum faci să trăiești o viața la fel de bună sau chiar mai bună ca în visele tale?

Răspunsul la tot ce îți dorești este Inside Hero, un joc pe care îl poți juca cu prietenii, partenerii sau colegii tăi (sau chiar cu persoane necunoscute) și care combină puterea autocoaching-ului, puterea unui grup mastermind și puterea  creativității.

Toate astea pentru a te ajuta să faci tot ce ai visat vreodată.


Înțelegem, căci am trecut cu toții prin asta. Deziluzie, rușine, strâns din dinți, procraștinare, frica ... le-am trăit pe toate și uneori părea că nu o să reușim niciodată.

“Tot ce ai nevoie este un obiectiv, un plan, o harta și curajul de a te deplasa spre destinație. Inside Hero te ajută să găsești în interiorul tău toate aceste ingrediente ale succesului.”

În clipa în care vei apăsa pe butonul roșu de mai sus, cel mai probabil viața ta o să ia o turnura la care poate nici nu mai sperai. 


O călătorie interioară fantastică va începe din clipa în care vei juca primul joc.


Toate  visurile tale se  pot îndeplini și, deși nu iti putem garanta asta, căci în final ține doar de tine, putem garanta că tu si toți prietenii tăi vă veți distra de minune si veți fi mega încantati.


Dacă totuși nu vei simți asta, îți dăm toți banii înapoi. Făra discuție!  

Pentru cine este acest joc?

Deși el poate fi jucat de la adolescenți și pâna la pensionari, de la tocilari și până la maneliști, sunt totuși anumite categorii de oameni care vor avea mai mult de câștigat, și se vor distra mai tare, jucându-l.

Aceștia sunt: 

 • „Nebunii” ambițioși ce îndraznesc să viseze la lucruri la care alții poate că nici nu se gândesc;
 • Cei care nu știu în ce direcție ar trebui să se îndrepte, dar știu că trebuie să facă ceva BIG și TARE cu viața lor;
 • Cei care au un vis, dar nu și harta prin care pot ajunge la destinație;
 • Cei suficient de flexibili și deschiși la experiențe noi încât să se lase purtați de experiența extraordinară pe care acest joc ți-o poate oferi, indiferent de cât de ciudate li se vor părea unele întrebări;
 • Rebelii care nu accepta să facă lucrurile într-un anumit fel sau să trăiască un anumit tip de viață, doar pentru că așa fac toți cei din jurul lor;
 • „Ciudații” care nu își găsesc locul decât printre alți „ciudați” ca ei (și ca noi).
 • Visătorii care își doresc să schimbe lumea asta cu una mai bună. 
 • Tipii și tipele mișto care în loc să se joace pe telefon sau pe calculator sau să piardă vremea pe Facebook, preferă un joc care să îi apropie de prietenii și visurile lor.

Inside Hero te ajuta să treci prin toate

cele patru etape din viața oricărui erou - de la inocent la maestru

​Etapa Inocentului

Este etapa boemă în care credem că deținem adevărul absolut și tot Universul se învârte în jurul nostru. În această etapă nu știm ce nu știm.

Ce este viața? Oare știu cum să trăiesc? Ce este libertatea? Cine sunt eu?


Începem să ne punem întrebări esențiale pentru că observăm că nu tot ce credeam este corect și nici nu aveam acces la imaginea de ansamblu a vieții.

​Etapa Cautatorului

Oare e mai bine să o iau la stânga sau la dreapta? Oare am luat decizia corectă? Fac ceea ce fac din obișnuință sau cjiar asta trebuie să fac? În această etapă începem să ne îndoim de tot ce ni se părea sigur până atunci. 


Primim răspunsuri și ne îndrăgostim de evoluție și de proces în sine. Devenim avizi să aflăm cum și în ce fel a fost construită viața, comportamentul și tot ce ține de natura umană.

​Etapa Razboinicului

Suntem în etapa magică a acțiunii. Gândim și ne poziționăm tot timpul în termeni de acțiune, iar evoluția se accelerează pur și simplu.


Înfruntăm fricile și tot ceea ce ne-a ținut în loc atât de multă vreme. E momentul în care vindecăm rănile emoționale și pur și simplu strălucim.


​Etapa Maestrului

Acceptăm prezentul exact așa cum este el și înțelegem marile paradigme sociale. Suntem în faza în care am înțeles sensul vieții și știm în ce constă împlinirea.


Suntem pe calea împlinirii și ne bucurăm de drum, trăim bucuria vieții și o celebrăm cu toată ființa noastră. Suntem tot și nimic.

Îți vei atinge toate obiectivele doar daca vei dezvolta și utiliza la maxim în călătoria ta toate cele patru corpuri:

​Corp ​emotional

Știi că emoțiile reprimate nu dispar, ci rămân acolo ascunse până explodează sub o formă sau alta?


Știai că 95 % din populația lumii nu recunosc cele opt emoții de bază? Și anume: mânia, tristețea, frica, bucuria, iubirea, surpriza, dezgustul, rușinea?


Igiena corpului emoțional este cel puțin la fel de importantă  ca cea a corpului fizic.

 

Felul cum înțelegi să-ți exprimi emoțiile are o influență  directă asupra relațiilor personale,  profesionale, dar și asupra celei mai importante relații: cea cu tine însuți.

​Corp spiritual

Spiritualitate este un termen constroversat, acceptat sau neacceptat în funcție de adevărurile și convingerile personale.


 Poate ai trăit mult timp cu senzația că a fi spiritual necesită muncă, o anumită calitate sau parcugerea unui traseu inițiatic și că spiritualitatea nu-i pentru oricine


Noi ne naștem ființe spirituale.Fiecare om simte și comunică energetic cu absolut tot ce îl încojoară, fie că o conștientizează sau nu. 


Ceea ce poate să difere este spațiu din care se produce această comunicare.


Alegem să comunicăm din inimă? Alegem să luăm deciziile bazându-ne pe intuiție și simțire? Alegem să ne reglăm ritmul vieții noastre în armonie cu ceea ce suntem?
​Corp mental

Știai că aproximativ 75% din gândurile noastre sunt neconstructive și nu ne folosesc?


Cum faci difența dintre gândurile benefice și cele mai puțin benefice?

 

Cum putem pune punct fluxului de gânduri sabotor care ne însoțește pe parcursul întregii noastre vieți?


Știai că un om deștept, inteligent nu este neapărat un om de succes?


Un corp mental educat va fi în armonie cu celelalte trei corpuri: emoțional, spiritual, fizic și mai mult de atât va înceta să te saboteze. 

Corp fizic

Cine nu-și dorește ,,o minte sănătoasă într-un corp sănătos''? Câți dintre noi știm și ne asumăm ceea ce presupune acest tel?


Pentru a avea un corp fizic sănătos avem nevoie de mișcarea fizică, asta ne e cunoscut tuturor, dar până la acțiunea în sine, ne împiedicăm adesea de scuze.

 

Pe lângă niște obiective clare și atent stabilite, ar fi indicat să luăm în calcul și conexiunea cu propriul corp. 


Stiai că aceasta îți transmite în fiecare moment informații? Îți  spune dacă ești în locul potrivit, dacă îți priește un anumit fel de mâncare. dacă stilul de viață adoptat ți se potrivește samd. 


Nu-ți mai rămânde decât să înveți să-l asculți!

Cum  se joacă  Inside Hero?

Pregătirea jocului

Așezați tabla de joc și roata cu temporizator pe masă și cartonașele pe tabla de joc la locul lor. Fiecare jucător alege o figurină care să îl reprezinte în timpul „călătoriei” în jurul tablei.

Utilizarea roții

Inside hero 

Învârtind roata, vei pica pe unul dintre cele patru corpuri (fizic, mental, emoțional și spiritual) și un timp de cronometrare (20 secunde, 30 secunde sau 50 secunde).

  Utilizarea cartonașelor:

Pe cartonaș vei regăsi patru întrebări pentru fiecare corp în parte, iar tu vei răspunde doar la întrebarea corespunzătoare corpului pe care ai căzut.


Recomandări:

 • Nu vă luați prea în serios;
 • Adu-ți aminte pe parcursul jocului obiectivul setat;
 • Ai în vedere și obiectivele celorlalți;
 • Nu uita că ceea ce crezi tu despre ceilalți și chiar despre tine, este subiectiv. Proiecția ta nu reprezintă adevărul absolut, în concluzie acceptă și alte opinii și pregătește-te să înveți;

"Consider ca e un joc ideal pentru socializare : te cunosti si te autodescoperi!"

"L-am jucat pentru prima data in tren, iar cele sapte ore de drum au trecut pe nesimtite. Intrebarile

m-au captivat si am reusit sa ma descopar , sa imi inteleg alegerile."

- Mihaela Dumitru-Ionescu (student )

"Întrebari pe care nu mi le-as fi adresat niciodata ..."

"Partea frumoasa a jocului e ca iti gasesti timp sa raspunzi la multe intrebari despre tine la care poate, in mod obisnuit, nu te-ai fi oprit."

- Roxana Stratulat (PR)

"Un joc care m-a facut sa ma uit în interiorul meu..."

Un Joc care m-a ajutat sa-mi descopar potentialul. Un joc care m-a învatat ce intrebari sa pun pentru a-i cunoaste atat pe ceilalti, cat si pe mine.


Daca vrei sa cunosti mai bine o persoana, joaca cu ea/el Inside Hero!

-  Andrei Sova  (Scenograf)

Ce găsești în cutia Inside Hero?

Inside hero - un mod simplu și distractiv de a ne îmbunătăți modul de a gândi și a ne raporta la propria persoană.

 • roată cu temporizator
 • tablă de joc
 • 180 de cartonașe cu întrebări
 • 1 regulament
 • figurine
 • foaie de învățături și obiective

Joacă-l cu prietenii, colegii sau familia. Oricând și oriunde.

Inside Hero nu are limită de jucători sau de vârstă.

Descoperă-ți eroul interior!

Cere și ți se va da, bate și ți se va deschide!

Universul este foarte darnic cu oamenii de acțiune, cu oamenii care fac ceva pentru ei, nu doar așteaptă. 


doar 129 lei

(+ 9 lei transport)

100% Satisfacție Garantată

Membrii echipei: 

​Paul Melinte

​Antreprenor, digital marketer si unul din cei mai pasionați autodicați. 


Când vine vorba de modul în care oamenii gândesc și acționează, puține aspecte îi sunt complet necunoscute lui Paul, căci toată viața lui a studiat acest domeniu. 


A început să citească psihologie la 14 ani dorind să scape de timiditate, și a ajuns să se îndrăgostească de tot ce înseamna psihologie, marketing, leadership, economie comportamentală, etc.

​Florin Alexandru

Este scriitor, om și creator de magie, ce militează necontenit pentru dezoltarea inteligenței emoționale.

Expert în analiză tranzacțională și fin observator al comportamentului uman, Florin, surprinde în cărțile și proiectele sale exact acele detalii care fac diferența și care contează cu adevărat în dezvoltarea propriei personalități. 


Autodidact înăscut crează premizele, dar oferă și soluțiile pentru a crea o operă de artă din propria viață. El este primul exemplu care confirmă regula!


​Paval Silvia

Este designer și concept developer, concentrat pe o exprimare a creativității cât mai naturală, autentică și lipsită de clișee. 

Pasionată fiind de inovație, dar și de research-ul făcut ,,așa cum trebuie'', reușește să surprindă  acele fine devieri ale societății actuale.

Îi place să  schimbe permanent perspectiva și să dea acea notă de creativitate în tot ceea ce face.


Este pasionată de arta urbana și desigur de comportamentul social pe de-a intregul lui ca parte din arta urbana.

​Stefan Sova

Este atât designerul de produs, cât și makerul echipei.


Pasionat de forma, dar și de funcționalitatea obiectelor, a contribuit la crearea și realizarea roții Inside Hero. Fiind una din piesele cheie ale jocului, aceasta a trecut de multe ori prin mâna dibace a lui Ștefan, pănă să ajungă la cea mai bună formă a sa. 


Pe lângă Inside Hero, Ștefan crează jucării  pentru cei mici cu scopul de a le dezvolta motricitatea și inteligența emoțională.

Am încercat și alte metode și nu a funcționat... 

De ce ar funcționa Inside Hero?

Știm! Și noi am încercat multe lucruri care nu au funcționat și poate că o să mai încercăm și alte.  Dar știi ce am învățat din toate  experiențele în care am eșuat? Că pentru a reuși, indiferent de ce ți-ai propus, ai nevoie de constanță și consecvență.


Lucrurile importante nu se fac bătând din palme de pe o zi pe alta.


Problema cu astea două, constanța și consecvența, este că sunt greu de obținut.


Dar...  care este activitatea pe care noi toți, de la copii și până la adulți, o facem constant, consecvent, cu mare plăcere? Joaca! Evident! 


În asta consta puterea Inside Hero. In faptul că este o metodă de dezvoltare personală și un instrument menit să te ajute să-ți atingi obiectivele atât de distractiv încât va crea dependență.

Eliberează Eroul Interior și Scapă de Victimă

Ai 30 De Zile În Care Poți Returna Jocul Fără Explicații Și Primești Banii Înapoi Garantat 

Nu îți place ce primești, te-ai răzgândit sau jocul nu face ce a promis. Nicio problemă!

Ai  100% Satisfacție-Garantată. Ne poți suna, scrie un email sau un mesaj pe messenger, și îți dăm toți banii înapoi.

În lumea în care trăim un client mulțumit e mai important ca orice reclamă. 

Așa că  facem tot posibilul să ne încântăm clienții, dar dacă totuși nu reușim asta, ne asumăm,

returnăm banii și facem tot posibilul să rezolvăm problem și/sau

să îmbunătățim produsul astfel încat să  livrăm experiențe din ce în ce mai bune. 

Copyright 2015 - 2018 - Florin Alexandru   ANPC | SOL | Contact

×