SINGURUL JOC BOARDGAME CREAT DE EXPERȚI ÎN INTELIGENȚĂ EMOȚIONALĂ ȘI ANALIZĂ COMPORTAMENTALĂ DIN ROMÂNIA

Reinventează-ți relația după metoda experților!

Cel mai provocator și eficace instrument de reinventare a relației de cuplu

Simți că e greu să refaci conexiunea dintre tine și partenerul de cuplu?

Relația voastră trece prin momente dificile?
Ați ajuns să puneți la îndoială ceea ce simțiți unul pentru celălalt?
Îți este teamă că dacă veți continua în acest ritm veți ajunge inevitabil la despărțire?
În astfel de momente, comunicarea este foarte importantă dar câteodată poți să simți efectiv că ai un nod în gât când vine vorba să deschizi o conversație despre „noi”.​

Cum ar fi dacă ai putea deschide această conversație cu ușurință... într-un mod distractiv?

Fără așteptări, fără nesiguranțe, pur și simplu vă așezați pe canapea și vă relaxați, comunicând cu cea mai mare ușurință despre tot ce simțiți. Și pe deasupra mai și râdeți, aflați lucruri noi unul despre celălalt, exact ca la primele întâlniri.

Dacă îți dorești ca în relația ta să revină acele sentimente și trăiri de la început,
"Mă Mai Iubești" este soluția!

Cum te ajută jocul Mă Mai Iubești în relația de cuplu?

Reamintiți-vă de ce v-ați îndrăgostit unul de altul!

Îți amintești momentele  în care il descopereai puțin câte puțin pe partenerul tău și erai fascinat(ă) de el? La fel era și în cazul lui/ei, tu erai o lume nouă, incitantă, pe care își dorea să o cunoască mai bine!

Cum ar fi dacă ați aduce înapoi acea stare de noutate și entuziasm de la început? Mă Mai Iubești pune exact întrebările potrivite pentru asta.

Transformați-vă în maeștri ai comunicării în cuplu!

De la două persoane care și-ar spune multe, dar nu știu cum… la „iubitule, sunt puțin supărată și as vrea să mă asculți”.

De la certuri, frustrări și furie care se tot adună… la sinceritate și vulnerabilitate.

De la răceală și distanțare fizică… la o comunicare plină de pasiune, ca la începutul relației.

Cum se joacă Mă Mai Iubești?

Mă Mai Iubești este un joc boardgame foarte simplu de jucat și distractiv. Aveți nevoie doar să fiți voi doi într-un spațiu confortabil, fie că este acasă, în parc, la munte, la mare sau oriunde simțiți!

Jocul este conceput în așa fel încât veți afla lucruri noi unul despre celălalt chiar dacă sunteți împreună de ani de zile, iar asta va reaprinde pasiunea dintre voi!

"Mă Mai Iubești" funcționează pentru că merge la baza problemei

În relație sunteți doar voi doi , fără părinții voștri, copii, prieteni sau cunoștințe.

Relația se poate deteriora din cauză că apar schimbări în viața voastră, din cauza rutinei sau chiar din cauză că țineți prea mult cont de părerile celorlalți.

Însă pentru a vindeca relația, este nevoie doar de voi doi și disponibilitatea de a comunica sincer unul cu celălalt. Atât!

"Mă Mai Iubești" este cel mai bun instrument pentru a încuraja comunicarea constructivă în relația de cuplu și pentru a vă readuce bucuria autentică de a fi împreună!

Ce spun cei care au jucat Mă Mai Iubești?

„Relația noastră s-a îmbunătățit foarte tare de când îl jucăm. Ne înțelegem din ce în ce mai bine!”

– Claudia Corcodel

„Am primit jocul, este extraordinar. Sunt lucruri pe care le-am uitat, am uitat complet de nevoile celuilalt. După 21 de ani de căsătorie, pot spune că începem să reînviem dragostea și nebuniile tinereții!”

– Mihaela Tandura

„Este un joc foarte bun, e o terapie pentru cuplu. Ne-a ajutat să comunicăm despre noi, avem o problemă cu comunicarea…”

– Gina Enciu

„Am reușit să-l jucăm doar o singură dată, o rundă, de câteva întrebări și provocări. Haioase provocările!

Din cele 2 ore aproximativ jucate, am și râs, am și avut discuții serioase și răspunsuri indirecte. Dacă ambii parteneri sunt cu adevărat sinceri și deschiși, chiar ajută acest joc! Cu drag, un suflet mulțumit!”

– Maria Andreea Oncescu

„Am jucat cu soțul acest joc. Stând lângă un pahar de vin am dezbătut subiectele mai mult de 45 de secunde pe întrebare.

Am plâns de emoție și bucurie la unele întrebări, am rămas uimită de unele aspecte pe care nu credeam ca soțul meu pune accent.

Acest joc ne ajută să mai schimbăm subiectele zilnice, dar erau și lucruri pe care noi le discutasem deja. 

Unele întrebări sunt mai potrivite pentru cuplurile proaspăt înființate,  dar jocul aduce beneficii și celor deja căsătoriți.”

– Andrada Bota

“Jocul este uimitor. Am reușit să aflăm unele detalii pe care nu le știam și probabil nu le-am fi aflat niciodată. Îți oferă o liniște și lejeritate in exprimare.”

– Gabriel Ardelean

„Jocul este foarte amuzant și util pentru relația de cuplu. Sunt întrebări profunde care ne ajută să aflăm ce gândește partenerul despre anumite aspecte ale relației. Și ne-am apropiat prin faptul că ne-am cunoscut mai bine și pentru că tot jocul s-a derulat într-o atmosferă foarte plăcută și amuzantă. A fost ca o terapie.”

– Sânziana Iacob

„Am preferat să joc acest joc după 3 luni de relație. A scos la iveală temeri și ascunzisuri pe care le aveam unul față de celălalt și așa am reușit să renunțăm la anumite afirmații dăunătoare relației noastră. Jocul este foarte amuzant, cred că am fost niște norocoși că fix la sfârșitul jocului am tras biletul „sărută-mă timp de 20 de secunde”. Niciun alt bilet nu se potrivea mai bine pentru a încheia acest joc!”

– Nicoleta Georgiana Tudor

Florin Alexandru, expert în analiza tranzacțională și singurul român acreditat de Paul Ekman International

Florin Alexandru a susținut mii de oameni pe calea dezvoltării inteligenței emoționale și relaționale, fiind expert în analiza tranzacțională și singurul român acreditat de Paul Ekman International. 

Paul Ekman este celebrul psiholog american ce a oferit consultanță în serialul Lie to Me și filmul Inside Out. El este un pionier al secolului XXI în studiul emoțiilor, demarând numeroase studii în triburile din Papua Noua Guinee și având numeroase implicări în ceea ce privește gestionarea globală a situațiilor de criza.

Până în prezent, Florin Alexandru a publicat 4 cărți, printre care un bestseller, 4 instrumente educaționale de tip boardgame și a creat propria metodă de dezvoltare a inteligenței emoționale și de depășire a blocajelor ce au ca sursă scenariul de viață creat în copilărie.

Datorită expertizei sale în analiza comportamentală, Florin a reușit să creeze cel mai rapid și aplicat instrument de dezvoltare dedicat cuplurilor din România, care vizează transformarea pozitivă radicală a modului în care partenerii de cuplu relaționează zi de zi.

Mă Mai Iubești este acest instrument!

Ești mulțumit sau primești banii înapoi!

Credem în calitatea și în valoarea oferită de Mă Mai Iubești. De aceea, în termen de 30 de zile, dacă nu ești mulțumit din orice motiv, îți returnăm integral suma platită, fără explicații.

Cum procedezi? Ne contactezi la adresa prieteni@tikaboo.ro.

1.-Ma-mai-iubesti-semiprofil-768x1074

Comandă acum Mă mai Iubești!

doar 119 lei + Transport Gratuit în aria de acoperire FAN Courier