JOCUL BOARDGAME CREAT DE EXPERTI IN INTELIGENTA EMOTIONALA SI ANALIZA COMPORTAMENLA

Dă refresh relației tale azi și în fiecare zi!

Cel mai accesibil si provocator instrument de reinventare a relatiei de cuplu.

Simti ca e greu sa refaci conexiunea dintre tine si partenerul de cuplu?

Relatia voastra trece prin momente dificile?
Ati ajuns sa puneti la indoiala ceea ce simtiti unul pentru celalalt?
Iti este teama ca daca veti continua in acest ritm veti ajunge inevitabil la despartire?
În astfel de momente, comunicarea este foarte importantă dar câteodată poți să simți efectiv că ai un nod în gât când vine vorba să deschizi o conversație despre "noi".

Cum ar fi dacă ai putea deschide această conversație cu ușurință... într-un mod distractiv?

Fără așteptări, fără nesiguranțe, pur și simplu vă așezați pe canapea și vă relaxați, comunicând cu cea mai mare ușurință despre tot ce simțiți. Și pe deasupra mai și râdeți, aflați lucruri noi unul despre celălalt, exact ca la primele întâlniri.

Dacă îți dorești ca relația ta să revină acele sentimente și trăiri de la început, Mă Mai Iubești este soluția!

Cum te ajută jocul Mă Mai Iubești în relația de cuplu?

 Afli cum să comunici în momentele dificile  Înveți să-ți setezi așteptările corect și realist  Înveți să fii vulnerabil și deschis și să nu fugi când dai de greu  Transformi crizele de relație într-o oportunitate de reconectare

Reamintiti-va de ce v-ați îndrăgostit unul de altul!

Îți amintești momentele  în care il descopereai puțin câte puțin pe partenerul tău și erai fascinat(ă) de el? La fel era și în cazul lui/ei, tu erai o lume nouă, incitantă, pe care își dorea să o cunoască mai bine!

Cum ar fi dacă ați aduce înapoi acea stare de noutate și entuziasm de la început? Mă Mai Iubești pune exact întrebările potrivite pentru asta.

IMG_20210318_131955
_MG_5564

Transformati-va în maeștri ai comunicării în cuplu!

De la două persoane care și-ar spune multe, dar nu știu cum… la „iubitule, sunt puțin supărată și as vrea să mă asculți”.

De la certuri, frustrări și furie care se tot adună… la sinceritate și vulnerabilitate.

De la răceală și distanțare fizică… la o comunicare plină de pasiune, ca la începutul relației.

Cum se joacă Mă Mai Iubești?

Mă Mai Iubești este un joc boardgame foarte simplu de jucat și distractiv. Aveți nevoie doar să fiți voi doi într-un spațiu confortabil, fie că este acasă, în parc, la munte, la mare sau oriunde simțiți!

Jocul este conceput în așa fel încât veți afla lucruri noi unul despre celălalt chiar dacă sunteți împreună de ani de zile, iar asta va reaprinde pasiunea dintre voi!

ma-mai-iubesti1

Mă Mai Iubești funcționează pentru că merge la baza problemei

Ma mai iubesti 1

În relație sunteți doar voi doi, fără părinții voștri, copii, prieteni sau cunoștințe.

Relația se poate deteriora din cauză că apar schimbări în viața voastră, din cauza rutinei sau chiar din cauză că țineți prea mult cont de părerile celorlalți.

Însă pentru a vindeca relația, este nevoie doar de voi doi și disponibilitatea de a comunica sincer unul cu celălalt. Atât!

Mă Mai Iubești este cel mai bun instrument pentru a încuraja comunicarea constructivă în relația de cuplu și pentru a vă readuce bucuria autentică de a fi împreună!

Ce spun cei care au jucat Ma mai iubesti?

„Relația noastră s-a îmbunătățit foarte tare de când îl jucăm. Ne înțelegem din ce în ce mai bine!”

Claudia Corcodel

„Am primit jocul, este extraordinar. Sunt lucruri pe care le-am uitat, am uitat complet de nevoile celuilalt. După 21 de ani de căsătorie, pot spune că începem să reînviem dragostea și nebuniile tinereții!”

– Mihaela Tandura

„Este un joc foarte bun, e o terapie pentru cuplu. Ne-a ajutat să comunicăm despre noi, avem o problemă cu comunicarea…”

Gina Enciu

„Am reușit să-l jucăm doar o singură dată, o rundă, de câteva întrebări și provocări. Haioase provocările!

Din cele 2 ore aproximativ jucate, am și râs, am și avut discuții serioase și răspunsuri indirecte. Dacă ambii parteneri sunt cu adevărat sinceri și deschiși, chiar ajută acest joc! Cu drag, un suflet mulțumit!”


Maria Andreea Oncescu

„Am jucat cu soțul acest joc. Stând lângă un pahar de vin am dezbătut subiectele mai mult de 45 de secunde pe întrebare.

 

Am plâns de emoție și bucurie la unele întrebări, am rămas uimită de unele aspecte pe care nu credeam ca soțul meu pune accent. 

Acest joc ne ajută să mai schimbăm subiectele zilnice, dar erau și lucruri pe care noi le discutasem deja. 

 

Unele întrebări sunt mai potrivite pentru cuplurile proaspăt înființate,  dar jocul aduce beneficii și celor deja căsătoriți.”

 

Andrada Bota

Jocul este uimitor. Am reușit să aflăm unele detalii pe care nu le știam și probabil nu le-am fi aflat niciodată. Îți oferă o liniște și lejeritate in exprimare.”

Gabriel Ardelean

„Jocul este foarte amuzant și util pentru relația de cuplu. Sunt întrebări profunde care ne ajută să aflăm ce gândește partenerul despre anumite aspecte ale relației. Și ne-am apropiat prin faptul că ne-am cunoscut mai bine și pentru că tot jocul s-a derulat într-o atmosferă foarte plăcută și amuzantă. A fost ca o terapie.”

– Sânziana Iacob

„Am preferat să joc acest joc după 3 luni de relație. A scos la iveală temeri și ascunzisuri pe care le aveam unul față de celălalt și așa am reușit să renunțăm la anumite afirmații dăunătoare relației noastră. Jocul este foarte amuzant, cred că am fost niște norocoși că fix la sfârșitul jocului am tras biletul „sărută-mă timp de 20 de secunde”. Niciun alt bilet nu se potrivea mai bine pentru a încheia acest joc!”

 

– Nicoleta Georgiana Tudor

Florin Alexandru, expert in analiza tranzactionala si singurul roman acreditat de Paul Ekman International

Florin Alexandru a sustinut mii de oameni pe calea dezvoltarii inteligentei emotionale si relationale, fiind expert in analiza tranzactionala si singurul roman acreditat de Paul Ekman International. 

Paul Ekman este celebrul psiholog american ce a oferit consultanță în serialul Lie to Me și filmul Inside Out. El este un pionier al secolului XXI în studiul emoțiilor, demarând numeroase studii în triburile din Papua Noua Guinee și având numeroase implicări în ceea ce privește gestionarea globală a situațiilor de criza.

Pana in prezent, Florin Alexandru a publicat 4 carti, printre care un bestseller, 4 instrumente educationale de tip boardgame si a creat propria metoda de dezvoltare a inteligentei emotionale si de depasire a blocajelor ce au ca sursa scenariul de viata creat in copilarie.

Datorita expertizei sale in analiza comportamentala, Florin a reusit sa creeze cel mai rapid si aplicat instrument de dezvoltare dedicat cuplurilor din Romania, care vizeaza transformarea pozitiva radicala a modului in care partenerii de cuplu relationeaza zi de zi.

Ma mai iubesti este acest instrument!

Ești mulțumit sau primești banii înapoi!

Credem în calitatea și în valoarea oferită de Mă mai Iubești. De aceea, termen de 30 zile, dacă nu ești mulțumit din orice motiv, îți returnăm integral suma platită, fără explicații.

Cum procedezi? Doar contactează-ne la adresa  prieteni@tikaboo.ro.

1.-Ma-mai-iubesti-semiprofil-768x1074

Mă mai iubești

doar 119 lei + Transport Gratuit în aria de acoperire FAN Courier