Armonizează-ți relația de cuplu cu ajutorul unui expert în inteligența emoțională.

Program online de 12 săptămâni realizat de analistul comportamental Florin Alexandru.

Doar 2200 97 lei pentru 7 zile

Doar 2200 890 lei dacă achiți integral

Soluții practice

Chiar din prima săptămână de program vei primi soluții practice. Te voi ajuta să detensionezi relația, să comunici constructiv și să refaci armonia de la început.

Grup suport

Te susțin pe parcursul întregului program.

Am construit un grup de suport special dedicat acestui scop.

Ateliere periodice

Ai ocazia să participi la sesiunile live din grupul de suport, la care vei putea adresa orice întrebare despre relația ta.

“Când l-am ținut prima dată de mână, am simțit o energie specială în tot corpul, părea ca un vis. Fiecare cuvânt spus, fiecare clipă petrecută alături de el mă făceau să cred că în sfarșit am descoperit iubirea. Simțeam că sunt prețuită și valoroasă.

Simțeam că viața prinde sens și profunzime. Părea ca un vis împlinit.

Acum după 5 ani de căsnicie cu el, mă simt frustrată, dezamăgită și revoltată.

De ce s-a ajuns aici?”

Acest mesaj descrie o realitate tristă a multor cupluri de astăzi.

Iubirea, este într-adevăr cea mai profundă nevoie și căutare a noastră. O căutăm cu atâta sete. Pentru că atunci când iubești totul prinde un nou sens.

Dar tot iubirea îți dă uneori și cele mai mari bătăi de cap. Apar situații și momente care par să te prindă pe nepregătite. Apar situații în care tensiunea crește, capul te doare și nu mai vezi nici o cale de ieșire.

Așa să fie iubirea?

Tu cum gestionezi crizele în relație?

Ce faci când dispar aprecierile și farmecul de la începutul relației și comunicarea voastră devine problematică?

Ce faci când încep să apară reproșurile, nemulțumirea, sau certurile în relația cu partenerul?

Dar atunci când partenerul nu mai comunică și e distant?

Te întreb pentru că studiile în domeniu arată că fără ajutor de specialitate, 80% dintre cuplurile din România care trec printr-o perioadă de 3-4 ani de certuri inerente și conflicte, se despart.

Cei mai mulți nu apelează la servicii de specialitate, iar cei care apelează o fac prea târziu, mai spune studiul.

Dacă te regăsești în situațiile amintite mai sus, citește mai departe!

În continuare îți prezint cel mai simplu și eficient mod prin care îți construiești o relație sănătoasă și treci cu bine prin orice fel de provocare în relația de cuplu!

Fără prea mult efort, în numai 12 săptămâni. Tot ce va fi nevoie e doar atenția ta, mai departe eu te voi ghida și îți voi livra toate informațiile necesare.

Numele meu este Florin Alexandru și sunt analist comportamental.

Am peste 7 ani de experiență în consiliere personală și de cuplu.

Sunt autor de bestseller, expert în inteligența emoțională, analiza credibilității, recunoasterea expresiilor faciale și inovator al mai multor programe de dezvoltare emoțională și personală.

Oferta expiră în:

zile
ore
min
sec

Doar 2200 97 lei pentru 7 zile

Doar 2200 890 lei dacă achiți integral

Economisești 1210 lei!

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Ce spun foștii cursanți

De ce am construit acest program?

Din 2015 de când lucrez ca analist comportamental am avut plăcerea să ajut foarte multe cupluri aflate în impas cu relația lor, unele chiar pe muchie de cuțit.

Am lucrat cu cupluri, în grup, sau în privat. Experiența pe care am acumulat-o în tot acest timp m-a pregătit să trec la următorul nivel.

Practic, pe lângă simpla consiliere, am creat un întreg program, care te va ajuta să înțelegi mai bine relația de cuplu și mecanismele din spatele ei.

În acest fel mă bucur că pot ajuta cât mai mulți oameni să-și salveze relațiile și să învețe cum să abordeze orice problemă și provocare care apare în relatia lor.

Așa că sunt gata să te ajut și pe tine.

Pentru cine e Școala pentru cupluri?

Dacă îți dorești să construiești o relație sănătoasă și armonioasă cu partenerul, și să treceți cu bine prin fiecare provocare, Programul Școala pentru cupluri este pentru tine, pentru voi. Aici vei primi tot ce ai nevoie ca să-ți construiești o relație așa cum îți dorești.

Poți veni în program alături de partener sau singur, rezultatele oricum se vor vedea. Și chiar dacă nu ai un partener încă, programul acesta te poate ajuta să te pregatesti pentru momentul în care vei începe o relație.

Te va ajuta să ințelegi modul în care funcționăm atât ca indivizi cât și în relația de cuplu. Vei învăța într-un cadru confortabil, alături de alți cursanți, secretele relațiilor de durată și cum să le pui în practică.

Cum se desfășoară programul?

Practic, Școala pentru cupluri este un program online de 12 săptămâni, câte un modul pentru fiecare săptămână.

După înscrierea în program, vei primi acces la platforma de pe site. Acolo vei avea de parcurs în fiecare zi câte un material, video sau text din platforma de curs.

Periodic vei putea participa la ateliere live, unde vei putea să-mi adresezi orice întrebare legată de problemele tale relaționale, sau din temele programului.

Totodată, ei fi asistat în cadrul unui grup de suport, unde postăm zilnic materiale video și postări legate de temele programului. Pentru orice nelămuri sau probleme, noi suntem la un click distanță.

Totul este foarte ușor de înțeles și de pus în practică.

Metodele sunt simple iar rezultatele imediate.

De ce recomandă programul foștii cursanți?

Oferta expiră în:

zile
ore
min
sec

Doar 2200 97 lei pentru 7 zile

Doar 2200 890 lei dacă achiți integral

Economisești 1210 lei!

Te schimbă pe tine dar și relația cu partenerul

Dacă te gândești: “ah, Florin! Tu nu cunoști cazul meu, tu n-ai habar de când am eu probleme în relație și cât de dificilă este situația. Am mai încercat prin consiliere și nu a funcționat. Lucrurile sunt complicate

Permite-mi să-ți spun ceva…

Pentru că am lucrat cu foarte mulți oameni și pentru că studiez de 7+ ani acest domeniu, am reușit să înțeleg felul în care se nasc problemele în relația de cuplu.

Majoritatea problemelor au cam aceleași cauze. Dacă ajungi să înțelegi mai bine cum funcționăm ca ființe emoționale, îți va fi foarte ușor să înțelegi relația și cauzele problemelor din ea.

În program vei învăța etapele prin care se poate schimba orice relație, oricât de complicată ar fi.

În fiecare din noi se ascunde un potențial enorm, o variantă mult mai bună a noastră. Deci oricat de complicat ar parea, să știi că se poate.

Programul te va învăța cum să lucrezi la relația cu partenerul, așa încât aceasta să se vindece de toate rănile și să prindă un contur tot mai frumos.

Și astfel să trăiți cu adevărat fericiți.

Cum știu că va da rezultate și la tine?

De-a lungul experienței mele ca analist comportamental, am întâlnit uneori și oameni sceptici față de programele mele. Mă urmăreau cu neîncredere și uneori chiar mă criticau.

Fapt interesant însă, este că până la urmă mulți dintre ei nu doar că mi-au devenit cursanți, ci au fost surprinși de rezultatele obținute.

Cel mai puternic argument pentru programul acesta, sunt criticii de altădată care acum îmi scriu mesaje de mulțumire pentru că au depășit obstacolele din relațiile lor și din viața personală.

Un alt motiv este experiența personală. Deși am trăit o frumoasă poveste de dragoste, am trecut printr-un divorț dureros și printr-o criză de viață care chiar m-au învățat să mă iubesc cu adevărat.

Și m-au mai învățat ceva, cum să fiu cu totul prezent, implicat și dedicat unei relații.

Oferta expiră în:

zile
ore
min
sec

Doar 2200 97 lei pentru 7 zile

Doar 2200 890 lei dacă achiți integral

Economisești 1210 lei!

Ce vei învăța în acest program:

Oferta expiră în:

zile
ore
min
sec

Doar 2200 97 lei pentru 7 zile

Doar 2200 890 lei dacă achiți integral

Economisești 1210 lei!

De ce este acest program diferit:

Te ajut să treci peste orice blocaj în relația de cuplu!

Oferta expiră în:

zile
ore
min
sec

Doar 2200 97 lei pentru 7 zile

Doar 2200 890 lei dacă achiți integral

Economisești 1210 lei!

Și tu poți avea o relație de iubire sănătoasă!

Dacă relația pe care o ai acum cu partenerul tău suferă, dacă nu mai reușești să-ți înțelegi partenerul și observi cum tot ce ați construit împreună se duce de râpă, dacă ai ajuns să crezi că iubirea necesită prea multe condiții, concesii și sacrificii, acest program este pentru tine.

Și chiar și dacă nu ați ajuns încă atât de departe în direcția greșită, te invit să prevenim agravarea situației împreună.

Programul nu doar că te va face să relaționezi deschis, onest și autentic, ci îți va pune în valoare strălucirea ta interioară!

Atât relația cu partenerul cât și relația cu propria persoană au aceiași temelie: iubirea!

Nu ești fericit în relație pentru că ai uitat scopul ei și pe al tău, și ai început să relaționezi din frică, în loc să relaționezi din iubire.

Atunci când simți frică, nu poți simți iubire!

Atunci când simți iubire, nu poți simți frică!

Eu îți voi prezenta mecanismele din spatele fricii, și secretele unei relații fericite.

Și tu poți să trăiești o relație fericit(ă), fără să te mai simți îngrădit(ă), judecat(ă) sau enervat(ă) permanent. În acest program vei învăța tot ce ai nevoie ca să trăiești schimbarea.

Relația este cel mai bun teren pentru a-ți testa puterea interioară.

Ia-o ca pe o provocare!

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Ce spun foștii cursanți?

Ce primești în acest curs și cum este organizat

50 de subiecte despre blocajele și problemele de relaționare

Am gândit și analizat atent toate blocajele cu care s-ar putea confrunta un cuplu – de la subiecte tabu, mituri sociale, blocaje emoționale și până la provocările exterioare.

12 module, ce conțin între 6-12 lecții per modul

Temele zilnice de curs sunt în format video și text, vei primi acces la platforma programului odată cu achiziționarea acestuia.

Ai acces complet la program

Dacă din diferite motive ai fost nevoit(ă) să faci o pauză de la parcurgerea programului, nici o problemă. Poți relua pe parcursul unei perioade îndelungate de timp.

Acces la grupul de suport

În grup se vor organiza ocazional întâlniri live, se vor adăuga materiale video, și scrise, (fișe de lucru, postări, experiențe de viață, exerciții noi, provocări noi).

Feedback personalizat

Vei primi feedback personalizat, în care voi observa evoluția ta și voi veni cu sprijinul necesar creșterii tale.

Întâlniri fizice

Din experiențele de până acum, s-au legat prietenii extraordinare care au dus chiar și la întâlniri fizice. *Acest fapt depinde de mai mulți factori și se stabilește la momentul oportun, fiind deci doar o posibilitate.

Descoperă conținutul modulelor

 1. Sensul a tot și toate
 2. Nevoia de iubire
 3. De ce vrem atenție
 4. Validarea și aprecierea
 5. Acceptarea
 6. Recomandare
 7. Afecțiunea și conectarea
 1. Relația
 2. Cum percepem feminitatea
 3. Cum percepem masculinitatea
 4. Mituri relaționare
 5. Programarea parentală și socială
 6. Recomandare
 7. Auto Programarea
 1. Nevoile umane
 2. Nevoia de a schimba partenerul
 3. Controlul & manipularea
 4. Dezîndrăgostirea
 5. Rutina în relație
 6. Recomandarea săptămânii
 7. Relații altfel, monoparentale
 1. Atașamentul
 2. Cele cinci limbaje ale iubirii
 3. Principalul atașament
 4. Așteptările și interpretarea
 5. Totul este perfect exact așa cum e
 6. Recomandare
 7. Singurul atașament constructiv
 1. De ce comunic așa?!
 2. Tiparele gândirii
 3. Comunicarea asertivă
 4. Reguli simple și eficiente
 5. Pauza de 5 minute.
 6. Recomandare
 7. Cei patru călăreți
 1. Oglindirea – Oportunitatea
 2. Onestitatea
 3. Observarea fricii
 4. Relaxarea și acceptarea
 5. Înțelegerea acțiunilor
 6. Recomandare
 7. Doar constructiv
 1. Relația cu mine însumi
 2. Bucuria de a te conecta
 3. Prezentul
 4. Doar iubire
 5. Integritate
 6. Recomandare
 7. Relația împlinită

BONUSURI

Garanția banilor 100%

Practic tu nu riști niciun leu.

Te înscrii în program, și ai timp 15 zile să-l testezi, să-ți dai seama dacă te ajută.

Dacă nu ești mulțumit(ă) de rezultate, primești toți banii înapoi fără nicio întrebare.

Deși îți ofer posibilitatea să primești banii înapoi, sunt convins că programul îți va întrece așteptările.

Oferta expiră în:

zile
ore
min
sec

Doar 2200 97 lei pentru 7 zile

Doar 2200 890 lei dacă achiți integral

Economisești 1210 lei!

Viața ta înainte de parcurgerea programului

Viața ta după parcurgerea programului

Gândește-te, cum au funcționat relațiile tale până acum?

Ești mulțumit de felul în care ai comunicat cu partenerul tău?

Cum ți se pare atmosfera dintre voi doi? Apar semnale de răcire a relației?

Crezi că relația cu partenerul se va vindeca de la sine? 

Nu Uita…dacă vrei să ai o relație fericită și durabilă trebuie să investești în ea. 

Ai nevoie să știi cum să abordezi problemele delicate, neînțelegerile, blocajele și distanțarea. Când ești stresat la maxim și partenerul nu te înțelege, e foarte complicat. 

Problemele degenerează parcă din nimic, pentru că nu ați lucrat suficient la relație. Astfel de situații necesită pregătire. 

Tocmai de asta merită să investești în educația ta relațională. Ajutorul unui specialist poate să fie tocmai ceea ce te va ajuta să treci peste blocajele actuale și să-ți consolidezi relația de cuplu.

Dacă vrei să-ți transformi relația cu partenerul dar și relația cu tine însuți, sunt aici ca să te ajut. Am mai făcut-o pentru încă 210 persoane până acum. 

Readu farmecul între voi cu acest program!

Oferta expiră în:

zile
ore
min
sec

Doar 2200 97 lei pentru 7 zile

Doar 2200 890 lei dacă achiți integral

Economisești 1210 lei!

“Cea mai mare bucurie a vieții este să fii convins că ești iubit.”

Victor Hugo

Încearcă 7 zile

97 lei
 • pentru 7 zile acces în program, după care plătești 3x300 lei
 • 15 zile garanție
 • Acces la primele 7 zile din program
 • -
 • -
 • -

Achită integral

890 RON
 • Acces complet în program
 • 15 zile garanție
 • Acces la grupul de facebook
 • Plata în rate
 • Ateliere live
 • Feedback personalizat
Recomandat

Să recapitulăm ce primești în acest program

Ai acces de pe orice dispozitiv!

Oferta expiră în:

zile
ore
min
sec

Doar 2200 97 lei pentru 7 zile

Doar 2200 890 lei dacă achiți integral

Economisești 1210 lei!

Un program de Florin Alexandru