Cum să nu mai fi îngrijorat de viitorul copilului tău

Webinar GRATUIT pentru acei părinți care vor să ofere educația potrivită copilului lor

Te întrebi adesea dacă adopți cele mai bune metode, dacă ceea ce aplici astăzi ca și educație va avea consecințe benefice în viața copilului tău?

Vrei să te asiguri că ești acel părinte ce ia cele mai bune decizii pentru ca al tău copil să devină acel adult fericit, ce crede în el și reușește în tot ce își propune?

Vino la acest webinar gratuit și află cum poți să elimini îngrijorările  ce nu-ți dau pace învățând cum să ai încredere în intuiția ta de părinte.

Cele 3 secrete ce te vor ajuta să ai încredere în tine și în rolul tău de părinte:

Află care este cauza îngrijorării pentru viitorul copilului tău!

Neîncrederea în tine ca om și ca părinte te împinge adeseori să crezi că greșești în educarea propriului copil. Și este și normal având în vedere multitudinea de sfaturi ce le primești constant de la cei din jur și mai ales de la membrii familiei. Vino la acest webinar și descoperă cum să ai încredere în instinctul tău parental.

O metodă simplă și foarte ușor de pus în practică pentru a asigura viitorul copilului tău

Când vine vorba de propriul copil, vrem mereu să ne asigurăm că facem alegerile cele mai bune de creștere și educație. Nu vrem să urmăm același model ca cel primit de noi de la părinții noștri. Știm că putem educa diferit și vrem să o facem. Dar nu știm cum anume. Hai în webinarul de miercuri, 14 octombrie și vei afla cum poți pune în practică o metodă simplă dar cu efect pe termen lung.

Cum să observi schimbările pozitive în comportamentul copilului tău

Încerci să aplici cele mai bune metode, să fii prezent(ă) în viața copilului tău, să îi fii aproape și să îl ajuți ori de câte ori are nevoie. Dar oare cum poți afla că tot ceea ce aplici sunt totuși acele metode de care copilul tău chiar are nevoie? Cum poți să îți dai seama că faci o treabă bună și că nu vei avea regrete mai târziu? Vei afla totul în webinarul de miercuri, 14.10.2020, de la ora 19:30.

Ce spun cei care au participat în programele create de mine

testimonial_2
testimonial_1