7 pași ca să-ți înțelegi emoțiile și comportamentul

Atelier Online / 30 Martie / 20:30

Află de la Florin Alexandru cum să cunoști și înțelegi ceea ce simți ca să obții echilibru, împlinire și liniște interioară.

Află de la Florin Alexandru cum să cunoști și înțelegi ceea ce simți ca să obții echilibru, împlinire și liniște interioară.

Aș vrea să-mi organizez timpul mai bine ca să le împac pe toate.

Uneori am impresia că pur și simplu nu mai fac față.

Simt că trag prea mult ca să-i mulțumesc pe toți: familie, serviciu, dar timp pentru mine nu mai rămâne deloc.

Deseori sunt irascibilă, nervoasă.

Vreau o schimbare, dar parcă n-am curajul s-o fac.

Îți par cunoscute gândurile pe care le-ai citit?

Dacă ți-ai șoptit măcar o dată fraze precum cele de mai sus, atunci e foarte posibil ca pagina pe care te afli acum să fie pentru tine.

Sunt Florin Alexandru, autor, analist comportamental și creatorul mai multor programe de dezvoltare a inteligenței emoționale.

Atelierul pe care îl organizez te poate ajuta să înțelegi mai bine ce anume te face uneori să simți teamă și îngrijorare.

Îți voi arăta metode ca să fii tu bine cu tine fără să te simți vinovată de alegerile pe care le faci.

Tu câte „farfurii” ai spart până acum?

Știm cât de greu e să „dansezi” între casă, job, copii, colegi, prieteni, părinți, socri, bunici și o societate întreagă care are așteptări de la tine. Toți vor, parcă, să fii impecabilă.

E ca și cum te-ai plimba în viteză printre mesele unui restaurant plin.

Ai un șorț la brâu și porți pe fiecare braț câte cinci farfurii pline pe care trebuie să le pui pe masa clienților, dar ți-e teamă că ai putea să le scapi.

Care e cel mai mare rău pe care îl poți păți dacă dai pe jos cu farfuriile pline de mâncare în timp ce alergi printre mesele restaurantului?

Mă fac de râs în public,
ai putea să spui;

Mă ceartă șeful;

Clienții pleacă și nu se mai întorc niciodată;

Colegele râd de mine;

Îmi pierd locul de muncă.

Poate că exact o astfel de presiune simți acum în viața ta de zi cu zi și e normal.

E ca atunci când umbli cu farfuriile pline între mesele restaurantului: familia îți cere, copiii îți cer, partenerul e nervos, la job ai îndatoriri, iar praful de pe mobila din sufragerie încă nu e șters cum trebuie.

Simți presiune și teamă că vei greși.

Ți-ai făcut promisiuni pentru 2021, dar nu te mai simți motivată să le îndeplinești?

Probabil că ți-ai propus de mii de ori că vei aloca pe viitor mai mult timp pentru tine și bucuriile, pasiunile, nevoile tale.

Ai făcut cursuri de dezvoltare personală, meditație, mindfulness, astrologie, sport.  Ai cumpărat cărțile pe care-ți doreai de atâția ani să le citești, dar ai amânat.

Ți-ai făcut rezoluții de Anul Nou și ți-ai promis că în 2021 vei avea timp mai mult pentru tine.

Dar parcă tot simți că ceva nu merge. Vezi cum obiectivele, planurile, angajamentele tale țin o zi, două, poate o săptămână, dar, încet, problemele din spate reapar.

Același stres, aceeași gălăgie, teamă, neîmplinire, iar timp pentru tine dorințele tale ZERO.

Aceeași decepție. Apar comportamente pe care nu le înțelegi.

Tot încerci și parcă ceva nu iese?

Ai vrea să-ți găsești motivații, voință, timp pentru tine, disciplină, curaj, liniște interioară, dar simți că în continuare bați pasul pe loc?

Dă-mi voie să-ți spun de ce cred că efortul tău de a petrece timp cu tine nu dă rezultatele pe care le aștepți.

În cele peste 570 de sesiuni 1 la 1 de până acum am înțeles cât de greu e să ai motivație, disciplină, organizare și liniște interioară fără CLARITATE.

Atelierul online despre emoții și comportament îți aduce un sistem simplu din 7 pași care te ajută să înțelegi cu adevărat ce se întâmplă în interiorul tău, de ce nu te simți încă o persoană împlinită.

Cum ar fi dacă într-un atelier de 2.5 ore ai reuși să afli exact cum funcționează emoțiile tale și de ce NU te ajută ele acum să-ți împlinești obiectivele?

Îți voi împărtăși în timpul atelierului situații din experiența mea practică, dar și studii care vin de la autori relevanți.

Am cuprins informații practice și potrivite pentru tine: idei simple, clare și eficiente validate de cei mai mari experți alături de care m-am format.

E adevărat, NU primești la cheie soluții ca să-ți rezolvi provocările de viață, familie și profesie, dar pui bazele unor decizii mai bune pe care să le iei pe viitor.

Concret, îți înțelegi emoțiile, gândurile și afli ce anume te sabotează și nu-ți dă voie să trăiești viața pe care tu știi că o meriți așa cum ți-ar plăcea.

Testimoniale

Intră și tu în rândul celor 3% din populația de pe glob

Iată unul dintre cele mai importante studii care arată că felul în care ne cunoaștem și gestionăm emoțiile poate să ne conducă la succes sau dimpotrivă.

Conform studiilor Harvard Business School:

În urma unui sondaj realizat de către studenții MBA ai Școlii Harvard de Afaceri în ceea ce privește stabilirea și setarea unui obiectiv în viață, s-a demonstrat că:

  • 84% din elevii ce nu aveau un obiectiv – după 10 ani aveau ½ venit financiar
  • 13% din elevii ce aveau un obiectiv, dar nu un plan – după 10 ani aveau un venit dublu financiar
  • doar 3% din elevii ce aveau atât un obiectiv cât și un plan – după 10 ani aveau de zece ori mai mare venitul financiar

Concluzie: șansele de a avea succes depinde de simplul act de a-ți seta un scop, de a-l scrie, de a crede în el și a lucra necontenit la îndeplinirea lui.

Pentru mai multe detalii despre acest studiu, apasă aici.

Ce obții, concret, dacă te înscrii la atelierul online 7 pași ca să-ți înțelegi emoțiile?

Despre mine și cum te pot ajuta!

Sunt analist comportamental, autor și creator de board game-uri și programe de dezvoltare a inteligenței emoționale.

Împreună cu profesorul Florin Colceag am scris cartea Copilul tău este un geniu, un proiect editorial care a schimbat viețile a peste 70.000 de familii din România.

Am expertiză în recunoașterea expresiilor faciale (Facial Action Coding System) și sunt singurul român acreditat Paul Ekman International.

Nu în ultimul rând, am fondat comunitatea Tikaboo care a strâns laolaltă peste 170.000 de părinți din România. Am transformat în sport de performanță hobby-ul meu de a alerga câte 6 kilometri pe zi.

Am participat la ultramaratoane prin Munții Apuseni care au depășit 180 de kilometri, iar acum organizez competiția Transylvania Legends prin care încurajez oamenii îndrăzneți să concureze cu ei înșiși.

Acum mulți ani am înțeles că în viață e vital nu cât primești, ci cât de mult oferi și te implici. Zi de zi mă dedic misiunii de a-i ajuta pe oameni să-și descopere potențialul extraordinar pe care îl au.

Testimoniale

Cum vom lucra la atelier?

Atelierul online va fi live, iar acolo vei afla cele mai răspândite 7 mituri despre emoții și cum te sabotează ele ca să-ți atingi potențialul.

Concret, afli cauzele emoționale care stau în spatele comportamentelor tale și vei obține tehnici prin care îți gestionezi emoții pe care nu le înțelegi sau le consideri toxice.

Vei avea posibilitatea să îți scrii sub formă de comment observațiile și nelămuririle, iar la sesiunea de întrebări și răspunsuri am să fac tot ceea ce ține de mine ca să nu pleci cu nelămuriri. ☺

*Dacă te înscrii dar nu poți să participi vei primi înregistrarea video ca să nu pierzi informația. Totuși, fă tot posibilul să ajungi la live pentru că așa vom putea să interacționăm la întrebări și răspunsuri.

Satisfacție garantată

Dacă nu ești 100% mulțumit(ă) primești banii înapoi, fără întrebări!

Trebuie doar să ne anunți printr-un email la prieteni@tikaboo.ro!