Iti este frica sa iesi din relatia actuala?

Eu ma pot REINVENTA in urma unei despartiri?

Ce fel de om imi doresc sa fiu eu in urma unei despartiri?

Fa din despartire cel mai bun moment din viata ta!

Reinventează-te alături de noi!

Descopera Magia Despartirii pas cu pas.

Te invitam sa calatoresti spre tine insuti pentru a putea afla cine esti TU cu adevarat, in urma despartirii de partener/a.

De ce am ales sa vorbesc despre Magia Despartirii? Pentru ca asa cum spune si Florin Alexandru, noi, oamenii, suntem IUBIRE.

Mihaela Tatu

Trainer Comunicare

Nu iti gasesti locul in relatia ta? Simti o revolta de nedescris impotriva partenerului / partenerei? Te simti singur si nu stii cum sa depasesti depresia in urma separarii?

Magia Despartirii este sursa prin care inlocuiesti victimizarea cu asumarea alegerilor tale.

Treptat vei pune capat suferintei prin redescoperirea propriului EU. Treptat Magia Despartirii te va ajuta sa descoperi noi valente in povestea ta de iubire. Treptat vei imbratisa despartirea ca evenimentul transformarii tale.

Te invitam in aceasta calatorie pentru a te REINVENTA.

Descopera alaturi de noi adevarata iubire si energie care te inconjoara.

De ce MAGIA DESPARTIRII?

Este o directie clara pentru a creste increderea in sine. Este o sursa prin care ne intelegem emotiile si ne invingem fricile. Este o oportunitate prin care dam START REINVENTARII noastre.

Nu putem depasi peste noapte revolta, furia sau depresia cauzate de o despartire.

Prin perseverenta si eforturi constante vom invata ca increderea, iubirea, gandul bun si onest ne ajuta descoperim noi perspective ale relatiilor.

Magia Despartirii ne ajuta sa intelegem si sa acceptam ca intr-o relatie INTOTDEAUNA este vorba despre 2 oameni.

INTODEAUNA vorbim despre 2 povesti care se intersecteaza pentru a evolua ca barbat, femeie, parinte sau partener.

Cartea mea este un colt de suflet. Nu este doar despre oameni, ci este despre REgasire, REdescoperire si despre REintoarcerea la cine suntem noi cu adevarat.

Copilul nu divorteaza de niciunul dintre voi. Citeste Magia Despartirii deoarece te va ajuta sa renasti, sa renunti la victimisi sa vezi viata cu alti ochi

Aurora Simigiu

Doctor Psiholog

Ce spune comunitatea?

Cum te ajută MAGIA DESPARTIRII?

Exista oare echilibru dupa esecul unei relatii?

Fiecare dintre noi greseste. Important este sa acceptam acest fapt si sa invatam din acea experienta. Cu pasi mici ne putem ingrji de corpul nostru EMOTIONAL ❤️ – SPIRITUAL 🧘🏻‍♀️- MENTAL 🧠 – FIZIC 🧍‍♂️, pentru a tinde spre echilibru in relatia noastra.

Cumpara acum Magia Despartirii si incepe sa te REINVENTEZI alaturi de noi!

doar 500 100 lei

Recomand Magia Despartirii deoarece aici nu este vorba doar despre despartire, ci despre a fi TU insuti, a fi fericit si despre a te bucura de viata din plin

Paula Dunia Aldescu

Blogger

Esti 100% multumit sau primesti banii inapoi!

Credem in calitatea si valoarea oferite de cartea MAGIA DESPARTIRII. De aceea, in termen de 30 de zile, daca nu esti multumit din orice motiv, iti returnam integral suma platita, fara explicatii. Cum procedezi? Ne contactezi prin email la prieteni@tikaboo.ro!

Autor Florin Alexandru

Viața noastră este un puzzle. Când am așezat piesele puzzle-ului în locul potrivit, am creat Magia Despărțirii.

Am încercat să fac vocea auzită a celor care trec printr-o despărțire. Am încercat să te ajut să îți înțelegi emoțiile. Am încercat să îți ofer o parte din cine sunt eu.

Studiile în analiză comportamentală și experiența personală m-au făcut să realizez că noi, oamenii, suntem IUBIRE. Prin SCRIS, eu ofer această IUBIRE mai departe, în felul meu.

EQ Game – Alfabetul Inteligenței Emoționale și “Copilul meu este un GENIU” – carte scrisă în parteneriat cu Prof. Dr. Florian Colceag ocupă un loc special în sufletul meu. Întregesc puzzle-ul și munca mea de până acum.

Însă, astăzi, este despre tine, omul care descoperă pas cu pas Magia Despărțirii. Indiferent de etapa vieții în care ne aflăm, noi suntem propriul motor al evoluției mentale, fizice, spirituale și emoționale.

Noi suntem Magia Despărțirii. Doar împreună, la finalul acestei călătorii spre cunoaștere IUBIRII, putem susține:

REINVENTEAZĂ-TE! Începe să faci din despărțire cel mai important eveniment din viață ta!