Instrumente

Cărți, jocuri și jucării unice create de mine și de echipa mea cu scopul de a oferi informații utile sub o formă cât mai plăcută.

Instrumente

EQ Game - Alfabetul inteligentei emoționale

Joc /// Iulie 2016

Un joc creat datorită unei nevoi foarte clare de a dezvolta o calitate esențială cum este inteligența emoțională.

Mai mult de atât putem afirma cu tărie că este exact calitatea care lipsește unei societăți românești în căutarea unei identități.

În doar 30 de minute săptămânal, jocul dă rezultatele așteptate oferindu-ți oportunitatea de a dezvolta inteligența emoțională.

Copilul tău
este un geniu

Carte /// Decembrie 2016

Scrisă împreună cu Profesorul Florian Colceag, este o carte care dezvoltă cinci calități esențiale copilului tău în doar 30 de minute zi de zi prin joacă.

Cele cinci calități:

  • Încredere în forțele proprii
  • Apartenența socială
  • Gândirea pozitivă
  • Inteligența emoțională
  • Gândirea „Out of the Box

Magia
Despărțirii

Carte /// Aprilie 2018

În „Magia despărțirii” vei găsi soluții clare, simple și eficiente de a transforma despărțirea într-o oportunitate de a-ți schimba viața pe toate cele 4 planuri.

Cele 4 corpuri:

  • Corpul fizic
  • Corpul mental
  • Corpul emoțional
  • Corpul spiritual

Inside
HERO

Joc /// Septembrie 2018

Inside Hero este primul joc ce te ajută să scoți eroul la suprafață și să lași victima deoparte.

Ai citit cărți de dezvoltare personală, ai mers la cursuri și, poate, în boot-camp-uri, dar cu toate astea viața ta nu arată încă așa cum ți-ai dorit?

ADEVĂRUL DUR este că pentru majoritatea oamenilor dezvoltare personală nu funcționează ca în cărți. E DOAR VORBĂRIE!

DAR LA FEL DE ADEVĂRAT ESTE CĂ…viața poate fi cu adevărat extraordinară.

Ca în cărți și ca în filme, sau chiar mai mult de atât.

Orășelul
Stinghiuță

Joc /// Decembrie 2018

Te-ai săturat de jucării ochioase, dar care nu îți aduc valoare?

Îi cumperi jucării copilul tău, doar ca mai apoi să calci pe ele, sau să nu le ai unde să le depozitezi?

Am fost și noi acolo. Tocmai pentru că ne-am dat seama că pentru o dezvoltare echilibrată trebuie să schimbăm și stilul în care achizionăm și alegem materialele educaționale, am creat Orășelul Stinghiuță.

Alege conștient și renunță la a achiziționa jucării ochioase, dar care nu-i aduc valoare copilului tău.

Viața
la țară

Joc /// Aprilie 2019

Mai ții minte diminețile acelea când te trezeai și ieșeai în pijamale din casa bunicii și alergai desculț(ă) prin iarbă?

Acel sentiment de libertate totală și conectare cu natura, de care, din păcate, nu toți copii mai au parte dacă nu au bunici la țară sau cel puțin „la casă”.

Pentru că și noi tânjim după acele momente, am creat o jucărie care să-i permită oricărui copil să experimenteze măcar o părticică din ceea ce presupune viață trăită la țară.

Mă mai
iubești?

Joc /// Mai 2019

Mă mai iubești?” este instrumentul prin care poți învăța ce e vulnerabilitatea în timp real…

“Mă mai iubești?” este „invitația” perfectă pe care să i-o adresezi partenerului / partenerei atunci când nu știi „ce are”…

…sau…

…când pur și simplu v-ați plictisit de mers la mall, vizite la rude, Netflix și vreți să vă petreceți timpul împreună fără a mai sta în zona de confort.

Familia LINO -
mașinuțe din lemn

Jucării /// Iunie 2019

Mami și Tirol s-au cunoscut într-o zi pe șantierul naval de la Constanța. Ai zice că nu este nimic romantic aici în afară de freamătul valurilor și adierea brizei, de lumina aurie ce o învăluia pe Mami și o făcea să arate ca o uriașă napolitană cu cremă de caramel.

A fost dragoste la prima vedere.

Din ziua aceea cei doi sunt de nedespărțit. Mă rog, uneori sunt nevoiți să alerge în direcții diferite, pentru a-și aduce înapoi acasă copiii zvăpăiați. Pentru că, între timp, cei doi au devenit părinți.

Jucării din lemn
pentru bebeluși

Jucării /// Iulie 2019

Jucăriile din lemn de tei marca Tikaboo sunt special concepute pentru a-ți face mai ușoară tranziția din primii doi ani de viață al copilului tău ajutându-l să-și dezvolte abilitățile de bază, ce îl vor acompania întreaga viață.

Și pentru că, mai ales în primii doi ani, atât tu cât și el sunteți în plin proces de învățare, noi, spiridușii Tikaboo, am fost ghidați să creăm, să gândim și să producem o jucărie ce vă poate fi companion de nădejde atât ție cât și copilului tău.

Pe lângă relaxare și diminuarea durerilor gingiilor, aceste jucării facilitează dezoltarea abilităților de bază, de care trebuie să beneficieze orice bebeluș.

Abonează-te

Livrez zilnic inteligența emoțională într-o formă sau alta, asigură-te că vei avea și tu parte de magia acestei calități.

×